Telefon : +90 212 585 01 77

Vakfımızın 2024 Ramazanda gerçekleştiren İftar Programları

Vakfımız tarafından 2024. Yıllık iftar programında öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

14 mart Perşembe, Zeytiburnu’daki Nuzugum Kültür ve Aile derneğinde yetim çocuklar için düzenlene iftar programında 70 ten fazla Uygur Yetim çocukları ağırladık.

16 Mart günü Yetim çocuklar için düzenlediğimiz bir diğer İftar programı Sefaköy’de yapıldı. Bu İftar programında yaklaşık 170 yetim çocuğu ağırladık.

17 Mart günü Üniversite öğrenciler için düzenlenen İftar programında 110 dan fazla öğrenciyi ağırladık.

18 Mart günü Vakfımız bünyesindeki Eğitim merkezinde eğitim görmekte olan Ortaokul öğrencileri için iftar programı düzenlendi. İftara yaklaşık 160 öğrenci iştirak etti.

19 Mart günü Vakfımızın Konya şubesinde eğitim görmekte olan Anaokul ve İlkokul öğrencileri ile birlikte Konya’da ikamet eden Uygur aileleri de İftarda ağırladık. İftar Programı Konyanın Meram İlçesinde düzenlendi ve yaklaşık 250 kişi katıldı.

Vakfımızın Eiğtim merkezinde eğitim görmekte olan İlkokul Öğrencilerine yönelik iftar programı 20 Mart günü İlkokul Eğitim Merkezimizde düzenlendi ve yaklaşık 140 öğrenciyi ağırladık.