İlkokul

İlkokul eğitim merkezi

Vakfımızın İstanbul ve konya‘da bulunan İlkokul eğitim merkezlerinde ana dil dersleri, Uygur tarihi ve dini derslere ek olarak İngilizce dersler de verilmektedir. ayrıca İlkokul öğrencilerinin okul derslerini iyi bir şekilde kavrayabilmeleri için takviye dersleri (Matematik, Türk dili, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler dersi) vermektedir. Vakfımızın amacı; öğrencilerin dinine, diline, kültürüne sahip çıkan, vatanı ve milletini koruyan, kimliğini unutmayan, yeni çağın bilgilerini sıkı kavrayan bilinçli yeni nesiller yetiştirmektir.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde binlerce Uygur aileleri yaşamaktadır. Çocuklarımızın iyi bir şekilde yetişebilmesi için Satuk Buğrahan Eğitim Merkezlerinden biri olan İlkokul binamızda yaklaşık 80 öğrenci eğitim almaktadır.

Eğitim programı:

1. 2. 3. Sınıf öğrencileri için takviye dersler

4. Sınıf proje hazırlık öğrencileri  için özel dersler ve okul derslerine  çalışma programları

Ana dil Uygurca yetiştirme sınıfı

İman ve Ahlak dersleri