Hazırlık Kursları

YKS, YÖS ve LGS Hazırlık Kurslarımız

Vakfımızın eğitim merkezinde Fen lisesi, Meslek lisesi ve İmam hatip liselerine geçmek isteyen öğrencilerimize özel LGS hazırlık ders programlar ve Proje Ortaokullarına  geçmek isteyen Öğrencilere Özel Öğrenci Seçme sınavına hazırlık programlar bulunmaktadır.

Ayrıca Üniversiteye geçmek isteyen öğrencilerimize özel YKS ve YÖS hazırlık ders programları da bulunmaktadır. Merkezimiz tarafından belli aralıklı düzenlene sosyal etkinlikler ve geziler sayesinde öğrencilerimizin derse odaklanması, zamanının eğlenceli ve verimli geçirmesi planlanmaktadır. Vakfımızın amacı, öğrencilerin derslerinde Başarılı, Özgüvenli, Şuurlu, Dinini, Dilini, Kültürünü ve Kimliğini unutmayan, bilime ve teknolojiye hakim yeni nesiller yetiştirmektir.

Şu anda YKS ve LGS hazırlık sınıflarımızda toplam 40 öğrenci eğitim görmektedir.

Eğitim programı:

• Lise Son sınıf Öğrencileri için YKS hazırlık sınıfları ve Yabancı Uyruklu Öğrencilerine özel YÖS hazırlık sınıfları.
  • Ortaokul son Sınıf Öğrencileri İçin LGS (Liseye geçiş sınavı) için özel ders sınıfları.
  • İman ve Ahlak dersleri.
  • İngilizce destek sınıfı.

Adres: Fevzi Çakmak, Ahmet Kocabıyık Sk. No:19, 34295 Küçükçekmece/İstanbul

Eğitim Merkezlerimiz Hakkında Genel bilgiler