Anaokulu

Anaokulu hakkında

Vakfımızca İstanbul ve Konya’da kurulan Anaokulu Eğitim merkezlerimizde: Çocuklarımızın kimliğini tanıyarak büyümesi amacıyla özel kültürel etkinlikler yapılmaktadır. Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren ahlaki değerlerimizi tanıyarak büyümesini hedeflerken bu konuda eğitim almış hocaların çalışmalarıyla çok daha eğlenceli ders programlarına katılmaktadır.
Vakfımızın amacı, kendi inancı, dili, kültürü ve kimliğini unutmayan, yeni çağın bilgilerini sıkı kavrayan donanımlı, bilinçli yeni nesiller yetiştirmektir.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde binlerce Uygur ailesi  yaşamaktadır, çocuklarımızın iyi bir şekilde yetişebilmesi için Satuk Buğrahan Eğitim Merkezlerinden biri olan Anaokulu binamızda 3 ile 6 yaş arası Uygur çocukları eğitim g örmektedir.

Şu anda Ana okulumuzda eğitim görmekte olan Erke ve kız öğrencilerin sayısı: 60

Merkezimize Erkek ve Kız çocuklar 3 yaşından itibaren kabul edilmektedir.

Merkezimizde çocuklarımız için öğlen yemeği mevcuttur ve onların eğlenebileceği her türlü oyunlar Oynuyorlar

Eğitim programı:

Türk dili dersleri