2024-Vakıf Eğitim merkezi – doğa gezisi

Geçtiğimiz hafta Pazar günü, SİM Vakfı Eğitim Merkezi’ndeki ortaokul öğrencileri için düzenlenen doğa gezisi büyük bir sevinçle Sultangazi kent ormanında gerçekleştirildi, geziye öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplam 100 kişi katıldı. Gezi, İstanbul’un en çok ziyaret edilen ve hafta sonları insanların neşe içinde vakit geçirdiği Sultangazi Kent Ormanında yapıldı.

Etkinlik sırasında çocuklar harika zaman geçirdi. Gezi, soru-cevap etkinlikleri ile başladı ve ardından çeşitli oyunlarla devam etti. Kent Ormanı’ndaki kaydıraklar, salıncaklar, at binme sahası, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuklara eğlenceli ve keyifli bir gün sunmak için hazırdı. Öğrenciler bu alanlarda oynayarak hem eğlendi hem de güzel vakit geçirdi.

Bu tür etkinlikler, çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunurken, aynı zamanda onların doğa ile iç içe olmalarını sağlıyor. SİM Vakfı Eğitim Merkezi, benzer etkinliklerle öğrencilerine unutulmaz anılar kazandırmaya devam edecek.