Yükseköğretim mezuniyet töreni 2022 İstanbul

Yükseköğretim mezuniyet töreni
2022 İstanbul

Vakfımız öncede de yapmakta olduğu gibi, bu yıl da 16 Eylül 2022 tarihinde mezuniyet töreni gerçekleştirmiştir.

törende

1- Yüksek lisans programından 3.5 üzeri not ile mezun olan 3 öğrenci ve 3.0 üzeri not ile mezun olan 8 öğrenci.

2- Lisansta bölüm birincisi olan 2 öğrenci.

3- Lisans’ ta 3.5 üzerinde puan alan 5 öğrenci.

ve puanları 3.00’ün üzerinde olan 25 öğrenci;

ve onun biraz altında Not alıp mezun olan 28 öğrenci,

4- İki yıllık Açık Öğretim Programlarından mezun olan 6 öğrenci,

Toplam 75 öğrenciye, Her kişiye kendi İsimleri kazılan Plakalar ve farklı miktarlarda para ödülü verildi.

Mezunların mutluluğunu kutlamak için törene katılan tüm misafirlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca, bu etkinliğe katılmaya hak kazanan veya kayıt yaptıramayan tüm Doğu Türkistanlı öğrencilere gelecekte başarılar dileriz! Ve umarız halkımız için faydalı işler üstlenirler.

Son olarak, öğrenimine devam eden veya yeniden öğrenimine girmek isteyen öğrencilere kolaylık sağlamak istiyor ve elimizden gelen her şekilde her zaman yardıma hazır olduğumuzu hatırlatıyoruz.

Satuk Buğrahan İlim ve Medeniyet Vakfı