Uluslararası Doğu Türkistan STK’lar Birliği ve Vakfımızdan bir heyet T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Nazif Yılmazı ziyaret etti

Uluslararası Doğu Türkistan STK’lar Birliği Başkanı Hidayetullah Oğuzhan, Sutuk Buğrahan İlim ve Medeniyet Vakfı Başkanı Dr. Abdulhalik Uygur ve Doğu Türkistan Ulemaları derneği başkanı Dr. Ataullah Şahyar başkanlığındaki bir heyet, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Nazif Yılmazı ziyaret etti ve Sn. Yılmaz heyetimizi sıcak bir şekilde karşıladı.

Ziyaret sırasında heyetimiz kendisi ile Türkiye’deki okullara kabul edilen Doğu Türkistanlı öğrencilerin genel durumunu ve Bundan sonrada öğrencilerin işlerinin nasıl kolaylaştırılabileceğini görüştü.

12.08.2022