İstanbul’daki Kız Öğrenciler Aylık Buluşması

Satuk Buğrahan ilim ve Medeniyet vakfı üniversitesi öğrencilerine yönelik sosyal etkinlikleri devam ettirmektedir

Vakfımız Üniversitesinde eğitim almakta olan kız öğrenciler için gerçekleştirmekte olan kamp etkinliği haricinde kız öğrenciler için Ekim 2019 itibariyle Aylık kahvaltı sohbeti başlatmıştır. «Nuzugum Kültür ve Aile Derneği »desteğiyle kız öğrenciler her ay farklı konularda sunum sunmak üzere toplanır ve konu uzmanı hanım hocaların yönlendirmesiyle ders ve sohbet gerçekleştirmektedir.

Kahvaltı programına yaklaşık 40-50 kadar kız öğrenci katılım sağlamaktadır. Öğrenciler bölümü ve isteğine göre şu gruplara ayrılmıştır:

1- Sağlık Bilimleri Araştırma Grubu

2-Sosyal Medya Grubu

3- Tarih Okuma Grubu

4-Edebiyat okuma grubu

5- İslam Bilimleri araştırma Grubu

6- kültür araştırma Grubu

Bu buluşma, bazen çayhanede ders şeklinde, bazen de açık hava etkinlikleri şeklinde yapılır.